Cast Puzzle Box

Početak 5 Proizvod 5 Cast Puzzle Box

1.500,00 RSD

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 0485-59 Kategorija: Oznake: , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Cast Puzzle Box je prelepa mozgalica težine drugog nivoa. Unutar kocke je ubačen prsten. Prsten se slobodno kreće unutar kockinog prostora. Počnite sa prstenom oko natpisa START-a i pokušajte da uspešno uklonite prsten. Dizajnirao Akira Iuta iz Japana. Posle vratite sve na mesto jer je to ponekad teže.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Sve modele možete pogledati klikom na Hanayama Cast Puzzle.

Karakteristike:
Težina: 2 nivo (1 nivo je najlakši, 6 je najteži),
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cast Puzzle Box“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *