Cast Puzzle Planet

Početak 5 Proizvod 5 Cast Puzzle Planet

1.500,00 RSD

Šifra proizvoda: 0485-62 Kategorije: , , Oznake: , , , , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Cast Puzzle Valve (Hanayama Huzzle Planet) je kreirao japanski dizajner Masui Ohno. Poenta i ove slagalice je kako da se rastavi, a potom i sastavi. Ova glavolomka se rešava kotrljanjem sfere. Veli dizajner da ga izgled podseća na virus, te se razmišljao da je nazove i Korona. Ova je još jedna briljantna mozgalica koju treba dodati kolekciji. U pitanju je glavolomka težine 3.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Sve modele možete pogledati klikom na Hanayama Cast Puzzle.

Karakteristike:

  • Težina: 3. nivo (1. nivo je najlakši, 6. je najteži),
  • Materijal: metal,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: EU,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cast Puzzle Planet“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *