Hanayama Cast Puzzle Love

Početak 5 Proizvod 5 Hanayama Cast Puzzle Love

1.500,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Hanayama Cast Puzzle Love je model iz 2020. godine i spada u lagane ali veoma lepe mozgalice, težine nivoa 1. Poenta ove mozgalice nije u zamaranju mozga nego u uživanju kao u ljubavi. Dva dela koja se glatko prepliću da bi napravila jedan oblik, oblik ljubavi.

Dizajnirao američki dizajner Scott Elliott.

Mozgalica je težine 1. Napominjemo da je šestica najteža, a ovo je težine jedan.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Sve modele možete pogledati klikom na Hanayama Cast Puzzle.

Karakteristike:
Težina: 1 nivo (lagana),
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hanayama Cast Puzzle Love“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *