Istina ili Izazov 1

Početak 5 Proizvod 5 Istina ili Izazov 1
(1 recenzija korisnika)

800,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Istina ili Izazov, hmmm, postoji li neko ko nije igrao barem jedan vid igre istina ili izazov? Malo je takvih, a još je manje onih koji su igrali ovu igru sa kartama, praktično niko osim autora ove igre. Fantastična trojka bradatih ljudi, osmislila je za vas najnapredniju verziju pomenute društvene igre Istina ili Izazov edicija 1 i to kartaroške. Ovde ne morate smišljati ni pitanja ni kazne, već ih, jednostavno, držite u rukama. Odigrate maestralan potez, da izvučete od prijatelja najčuvaniju tajnu, koju ako želi i dalje da čuva za sebe, izvršava kaznu koju izvlači sa talona.

 

istina ili izazov

Istina ili izazov za kreativne

Ostavili smo malo prostora, tj praznih karata, gde možete da dopišete pitanja i kazne, svojstvenih samo vašem društvu, ukoliko izližete postojeće karte od neprestanog igranja. Takodje, dajemo na znanje da je ovo prva od mnogih edicija, prelepog dizajna (skromnost je naša vrlina). U novim izdanjima možete i sami učestvovati, slanjem predloga na naš sajt, kako bi nam svima igra bila još dinamičnija i zabavnija.

Primer igre: Dželat postavlja pitanje: Kada si izgubio/la nevinost?
Igrač ne želi da odgovori i izvlači izazov tipa: Pomiriši pazuh svim igračima.Ukoliko i to odbije onda mora da podnese kaznu u vidu eksiranja nekog alkoholnog pića, ili opšte kazne koju društvo unapred dogovori.

 

Sadržaj špila Istine ili Izazov edicija 1
50 pitanja, 38 zadataka, 12 praznih karata.

U ponudi imamo i drugu ediciju sa potpuno drugačijim kartama: Edicija 2. Dajemo vam priliku da igrate po našim pravilima, opštim ili modifikovanim, ali vas svakako podstičemo da igru prilagodite sebi i svojim igračkim afinitetima. Ostale društvene igre možete videti klikom na Društvene igre.

Komentari

1 review for Istina ili Izazov 1

  1. Dunja

    Super

Dodajte recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *