Meme Me 2

Početak 5 Proizvod 5 Meme Me 2
(6 recenzije korisnika)

800,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Meme Me 2 dodatna verzija, bolje rečeno proširenje igre sočnih mimova za koju je potrebno bar dva, ali poželjno +2 igrača. Ovo je igra mimova gde je neophodno upariti tekst sa slikom koja je izvučena. Dovitljivost izbora svakog igrača ili će vas dovesti do smeha ili do suza.

Igra se može igrati zasebno ali je bolje sa prvim delom zbog više pojmova i slika. Prvi deo možete videti klikom na PRVI DEO.

Kako se igra?

Na samom početku igre, neophodno je razvrstati špil na dve grupe karata. Karte sa slikom i karte sa tekstom. Svaki igrač naizmenično bira po 7 tekstualnih kartica. Osoba koja je najskorije imala seks obično počinje kao sudija, tj. glavni Tzar. Tzar bira jednu od sočnih kartica sa mimovima (slikama) i stavlja je ispred sebe tako da je vidljiva svima, do kraja kruga. Nakon par trenutaka za razmišljanje o smislu života i Tzareve kartice, ostali igrači biraju koja se od kartica (svaki igrač za sebe) može povezati sa mimom. Bilo tragično (za nekog) ili komično (za sve). Potom je stavlja pored Tzareve kartice sa slikom ali tako da ni on ni ostali igrači ne vide tekst.

Tzar potom pored kartice koju je on izabrao, stavlja i one koje ste mu svi predali, koje zatim čita naglas (tekst). Tekstualna kartica koja je najbolja reakcija, na akciju sa kartice (sa slikom), tj. koja se po njegovom mišljenju najbolje slaže sa slikom ili je ,pak, najzabavnija, dobija taj krug. Igrač koji ju je bacio zadržava sliku kao dokaz tj.poen.

Elem, nakon gotovog kruga vučete po jednu tekstualnu karticu naizmenično iz špila tako da svaki igrač ima opet po 7 kartica u rukama. Sledeći Tzar postaje igrač sa desne strane prethodnog, te on bira sliku za sledeću rundu i… da li kontate logiku igre, pošto smo se mi pogubili u objašnjenju...nadamo se.

Igrač sa najviše poena,tj.slikovnih kartica je pobednik, ako se to tako može nazvati.

Ovo su osnovna pravila, kako su naša bradata lica i otupeli mozgovi uspeli da smisle. Šta da kažemo, starimo i poroci su učinili svoje.

Eto, ostalo je na Vama.
Uživajte i Mimujte se.

Karakteristike:
Zemlja proizvodnje: Srbija (kupujte domaće),
Zemlja porekla: Srbija.

Komentari

6 reviews for Meme Me 2

 1. Filip

  Mislim da ste malo pogrešili u oblikovanju igre. Mnogo zanimljivije i dinamičnije bi bilo da više ima kartica sa slikom, nego kartica sa tekstom. Da se izvlači kartica sa tekstom i ona stavi na sto, a da igrači u rukama imaju mimove. Ovako je mnogo dosadno, što mi je i potvrdila poslednja žurka na koju sam ovo poneo.

 2. Nevena

  Užasno napravljena igra, jasno je da su je pravili muškarci, ali šovinisti… kartice sa slikama su blaga katastrofa i nisu mimovi… ne bacajte pare

  • gedzet

   Baš nam je krivo što Vam se igra ne dopada. Ukoliko ste nezadovoljni, slobodno nam vratite. Nadam se da ste sačuvali račun. Vratićemo Vam novac.

 3. Zorana

  Dobra je i ova verzija ali je prva za nijansu bolja. Kada se pomešaju igra je fantastična.

 4. Ivana

  Mimovi su obične stock slike i verovatno su našli free slike za štampu. Nema veze sa mimovima. Očaj igra. Verovatno ne mogu da otkupe originalnu verziju pa prave ovo

  • gedzet

   Hvala Ivana na komentaru ali pokušajte odigrati original pa opet probati našu verziju. Videćete da su i njihove slike freestock (videti njihovo uputstvo) i pokušajte prevesti neke njihove kartice na naš jezik pa opet uporediti.

 5. Branko

  Igra je odlična i smešna.

 6. JoSojTuMadre

  Očajna igra, takozvani mimovi nisu ni mimovi nego obicne slike, recenice sa kojima se povezuju slike su previse proste i glupe i ni jedna slika ne moze da se normalno poveze sa recenicom. Smesnije su recenice nego slike…

Dodajte recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *