Meme Me

600,00 рсд

Meme Me je igra sočnih mimova za koju je potrebno bar dva, ali poželjno +2 igrača. Na samom početku igre, svaki igrač naizmenično…

 

Opis

Meme Me je igra sočnih mimova za koju je potrebno bar dva, ali poželjno +2 igrača. Ovo je igra mimova gde je neophodno upariti tekst sa slikom koja je izvučena. Dovitljivost izbora svakog igrača ili će vas dovesti do smeha ili do suza.

Kako se igra?

Na samom početku igre, neophodno je razvrstati špil na dve grupe karata. Karte sa slikom i karte sa tekstom. Svaki igrač naizmenično bira po 7 tekstualnih kartica. Osoba koja je najskorije imala seks obično počinje kao sudija, tj. glavni Tzar. Tzar bira jednu od sočnih kartica sa mimovima (slikama) i stavlja je ispred sebe tako da je vidljiva svima, do kraja kruga. Nakon par trenutaka za razmišljanje o smislu života i Tzareve kartice, ostali igrači biraju koja se od kartica (svaki igrač za sebe) može povezati sa mimom. Bilo tragično (za nekog) ili komično (za sve). Potom je stavlja pored Tzareve kartice sa slikom ali tako da ni on ni ostali igrači ne vide tekst.

Tzar potom pored kartice koju je on izabrao, stavlja i one koje ste mu svi predali, koje zatim čita naglas (tekst). Tekstualna kartica koja je najbolja reakcija, na akciju sa kartice (sa slikom), tj. koja se po njegovom mišljenju najbolje slaže sa slikom ili je ,pak, najzabavnija, dobija taj krug. Igrač koji ju je bacio zadržava sliku kao dokaz tj.poen.

Elem, nakon gotovog kruga vučete po jednu tekstualnu karticu naizmenično iz špila tako da svaki igrač ima opet po 7 kartica u rukama. Sledeći Tzar postaje igrač sa desne strane prethodnog, te on bira sliku za sledeću rundu i… da li kontate logiku igre, pošto smo se mi pogubili u objašnjenju…nadamo se.

Igrač sa najviše poena,tj.slikovnih kartica je pobednik, ako se to tako može nazvati.

Ovo su osnovna pravila, kako su naša bradata lica i otupeli mozgovi uspeli da smisle. Šta da kažemo, starimo i poroci su učinili svoje.

Ah da, da ne zaboravimo. U špilu imate i bonus karticu MIMUJ ME kartu, i da je u tom slučaju Tzar dužan da sasluša reakciju koju je svaki igrač smislio na licu mesta. Opet, najsmešniji i najoriginalniji odgovor pobeđuje. Ukoliko smatrate da vam se sadašnje kartice ne uklapaju sa slikom, a volite rizik, možete menjati 2 svoje kartice za 1 novu, ali u tom slučaju do kraja igre zadržavate 1 kartu manje.

Eto, ostalo je na Vama.
Uživajte i Mimujte se.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Meme Me”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …