Pitka Igra

Početak 5 Proizvod 5 Pitka Igra

800,00 RSD

Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Pitka igra je novi model igranja i potpuno nova dinamična igra u odnosu na Alkopoli Karte koje smo ranije imali u ponudi. Osnovna razlika je u novom načinu igranja. Ovo je sada više strateška igra. Sada imate šansu manje piti, a druge naterati više da piju.

Ovoga puta smo za sebe, pomalo i za vas, smislili, bolje reći sabrali i probrali, po našem bradatom mišljenju, najbolje od najgorih igara za ispijanje raznih tekućina. Pred vama je dinamična igra Pitka Igra uz 100 kartica, što garantuje stalnu i dugotrajnu zabavu, sa različitim ishodom. Zamišljena je kao pre-party tj zagrevanje za žurku, mada ako se previše primite biće vam i party i afterparty i hangover i…

Kako se igra?

Izmešajte i postavite sve karte na gomilu sa licem okrenutim na dole. Dogovorite se ko prvi igra i u kom smeru teče igra. Potom jedan po jedan igrač okreće svaku kartu i izvršava zadatak.

U igri postoji 4 vrste karata: singl, akcija, moć i specijalne karte.


Karta Singl

Odnosi se na izvpenje zadatka u kojoj učestvuje igrač koji ju je izvukao sam ili sa nekim po ukoliko je na karti tako označeno. Ukoliko posedujete specijalnu kartu, ona Vas može izvući ovog zadatka.

 

 

 

 

Karta Akcija

Učestvuju svi jer u pitanju su mini igre za sve igrače. Ukoliko posedujete specijalnu kartu, ona Vas može izvući ovog zadatka.

 

 

 

 

Karta Moć

Kao i u životu, moć Vam omogućava vladanje nad vežinom. Ukoliko posedujete specijalnu kartu, ona Vas može izvući ovog zadatka koji Vam nameće vladar ove kartice.

 

 

 

Specijalna Karta

Sve specijalne karte čuvate kod sebe u toku igre sem onih koje su kazna za Vas. Te morate izvšiti. Inače, ove karte ne pokazujete drugim igračima do onog momenta dok ne odlučite da je iskoristite. Kada se iskoristi, ta karta se vraća nazad u špil. Specijalna karta Vas može izvući svakog zadatka ili Vas može lišiti svega što imate.

 

 

Vama svakako ostavljamo kreativnost da menjate i smišljate svoja pravila. Savet autora je da igrate na cug, nikako na celu čašu. Izvršavajte zadatke kako je napisano na karticama ili se unapred dogovorite sa ostalim igračima oko svojih pravila.

U zdravlje, salut, ćin ćin, čirs, na zdorovije...

Napomena:Igra je za osobe uzrasta +18.godina.

Sve ostale društvene igre možete pogledati klikom na Igre.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pitka Igra“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.