Hanayama Cast Puzzle Heart

Početak 5 Proizvod 5 Hanayama Cast Puzzle Heart

1.500,00 RSD

Šifra proizvoda: 0485-15 Kategorije: , , Oznake: ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Hanayama Cast Puzzle Heart je prelepa mozgalica za zaljubljene i predstavlja kombinaciju zlatnog i srebrnog srca. Simbole ljubavi treba odvojiti i posle ponovo spojiti. O inspiraciji za ovu mozgalicu je svima jasna a to je ljubav...energija koja pokreće ceo svet.

Mozgalica je težine 4.

Sve ostale modele pogledajte klikom na Hanayama Cast Puzzle.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar....takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hanayama Cast Puzzle Heart“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *