Početna » Proizvodi » Mozganje » Cast Puzzle Hanayama » Hanayama Cast Puzzle Heart

Hanayama Cast Puzzle Heart

1.399,00 рсд

Hanayama Cast Puzzle Heart je prelepa mozgalica za zaljubljene i predstavlja kombinaciju zlatnog i srebrnog srca. Simbole ljubavi treba odvojiti i posle ponovo…

Šifra proizvoda: 0485-15 Kategorije: , ,
 

Opis

Hanayama Cast Puzzle Heart je prelepa mozgalica za zaljubljene i predstavlja kombinaciju zlatnog i srebrnog srca. Simbole ljubavi treba odvojiti i posle ponovo spojiti. O inspiraciji za ovu mozgalicu je svima jasna a to je ljubav…energija koja pokreće ceo svet.

Mozgalica je težine 4.

Sve ostale modele pogledajte klikom na Hanayama Cast Puzzle.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Težina

Nivo 4

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Hanayama Cast Puzzle Heart”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *