O nama

Prodavnica poklona

Naša priča

Ah kako je to lepo, pisati sve najlepše o sebi na jednoj strani i nadati se da će neko pročitati. Odmah započinjemo bacati po njoj samo ”pozitivne” superlative.

Nekada, ne tako davne 2007. godine, krstareći internetom u želji da pronađemo nešto neobično što bi moglo biti „ono pravo“, naleteli smo na par proizvoda koji bi nam pomogli u tome. U želji da posedujemo koji, suočili smo se (ne baš po prvi put) sa uzrečicom OVO JE SRBIJA. Hmm, razumeće me svi oni koji su naručivali neke proizvode preko interneta te davne 2007.godine… Al šta ćeš, volEm je! Zahvaljujući okolnostima srpski sam se zainatio da ostvarim svoju zamisao i eto nas!

Nakon nekoliko meseci teškog razmišljanja (bolje reći ratovanja), pobeda je bila naša! Sa zadovoljstvom smo vam predstavili, u vidu on-line kataloga, sve te zabavne, neobične, urbane i originalne igračke i nekoliko fascinantnih tehničkih stvari sa određenom specifičnom funkcijom, koje vam apsolutno nisu potrebne, ali bude u vama onu goblinsku strast za posedovanjem.

Sada uživamo u novim izazovima, otkrivanjem najnovijih zafrkancija i trudimo se da sa vama otvoreno govorimo o tome. Ukoliko se i vi ludo zabavljate na našem sajtu naša misija je ispunjena!

Svaka zanimljiva ideja, predlog, sugestija ali i primedba nam je dobrodošla, jer cilj našeg postojanja i jeste zabaviti normalne, originalne, kreativne i dobronamerne ljude, pa makar i samo na trenutak!

Ukratko

Nakon više od deset godina postojanja, skromnim napretkom, možemo se pohvaliti daljim rastom prodaje u četiri maloprodajna objekta u Beogradu, Nišu i Novom Sadu iako smo se u početku oslanjali samo na internet prodaju.

Godina osnivanja

Broj proizvoda

Broj prodavnica

Online narudžbina

{
Gadget 4 Gift tj.gedžet prodavnica poklona, kako nas inače zovu, po svom asortimanu blesavih proizvoda, osnovana je 2007.godine.

Hvala vam što postojimo

0
Cart Icon Cart Icon