Gadget 4 Gift
O nama

 Prodavnica poklona 

Ah kako je to lepo, pisati sve najlepše o sebi na jednoj strani i nadati se da će neko pročitati. Odmah započinjemo bacati po njoj samo “pozitivne“ superlative.

Nekada, ne tako davne 2007. godine, krstareći internetom u želji da pronađemo nešto neobično što bi moglo biti „ono pravo“, naleteli smo na par proizvoda koji bi nam pomogli u tome. U želji da posedujemo koji, suočili smo se (ne baš po prvi put) sa uzrečicom OVO JE SRBIJA. Hmm, razumeće me svi oni koji su naručivali neke proizvode preko interneta te davne 2007.godine… Al šta ćeš, volEm je! Zahvaljujući okolnostima srpski sam se zainatio da ostvarim svoju zamisao i eto nas!

Nakon nekoliko meseci teškog razmišljanja (bolje reći ratovanja), pobeda je bila naša! Sa zadovoljstvom smo vam predstavili, u vidu on-line kataloga, sve te zabavne, neobične, urbane i originalne igračke i nekoliko fascinantnih tehničkih stvari sa određenom specifičnom funkcijom, koje vam apsolutno nisu potrebne, ali bude u vama onu goblinsku strast za posedovanjem.

Sada uživamo u novim izazovima, otkrivanjem najnovijih zafrkancija i trudimo se da sa vama otvoreno govorimo o tome. Ukoliko se i vi ludo zabavljate na našem sajtu naša misija je ispunjena!

Svaka zanimljiva ideja, predlog, sugestija ali i primedba nam je dobrodošla, jer cilj našeg postojanja i jeste zabaviti normalne, originalne, kreativne i dobronamerne ljude, pa makar i samo na trenutak!

INDENTIFIKACIONI PODACI

Naziv firme: Gadget 4 Gift d.o.o.
Adresa sedišta firme: Omladinskih brigada 2/19
Mesto: 11000, Beograd
Matični broj: 20796464
PIB: 107410331
Tekući račun: 105-13343-61
Naziv banke: AIK banka
Pitanja: pošaljite nam upit.

KONTAKT PODACI

Telefon
0603070510
Email
office@gadget4gift.com
Veb adresa
www.gadget4gift.com
Veb adresa 2
www.gedzet.com