ORIGINALNA PRODAVNICA POKLONA

Pokloni to smo mi!

Pokloni to je Gadget 4 Gift

Tražite poklon?
Na pravom ste mestu

Gadget 4 Gift je šašava prodavnica poklona koja nudi kreativne ideje za razne  probleme. Specijalizovana prodavnica neobičnih, kreativnih, originalnih i blesavih poklona na jednom mestu koja nije namenjena poklanjanju samo drugima. Nudimo iste te darove koje možete pokloniti sebi. Ili predajte spisak bliskima ako vam je glupo da sami sebi kupujete. Pokloni su nam uža specijalnost.

Prodavnice
poklona

Ukoliko i dalje preferirate kupovinu uživo, svratite do nas. Beograd, Niš i Novi Sad za sada su mesta gde možete pronaći naš gift shop. Mape tj.adrese i telefone možete videti klikom na link ispod.
Ukoliko niste iz navedenih gradova, uvek je tu naša internet prodavnica poklona koja radi 24 časa. Slobodno naručite i znajte da nudimo besplatnu dostavu ukoliko je krajnji račun preko 2999 dinara. Šalje se odmah i pokloni stižu na zadatu adresu u roku od dan-dva tj.od 24 do 48 časova.

Prilike
za poklanjanje

Prilika milion za darovanje. Kada se radi o savršenom poklonu, znajte da provodimo mnogo vreme u traženju unikatnih i najneobičnijih poklona kako bi izbegli već ustaljene poklone kao što su knjige, bombonjere, odeća ili piće. Pokloni za rođendan, darovi za dečka ili devojku, za decu ili tinejdžere, poslovni pokloni ili pokloni vezani za datume (pokloni za mladence, za 8.mart, pokloni za Dan zaljubljenih ili poklone za Novu godinu), su samo neki od problema koje rešavamo.

Gift shop
drugačiji od ostalih

Mi smo specijalizovana radnja za darovanje poklona, odnosno „Gedžeta.“ Čiji je cilj, da sve naše postojeće i buduće korisnike, podstiču na kreativnost, duhovitost, osmeh, razonodu, i originalnost u poklanjanju neobičnih i jedinstvenih poklona, osobama do kojih nam je stalo. Naša delatnost, se bazira na ponudi i prodaji neobičnih, izuzetno kreativno promišljenih i inteligentnih rešenja. U vidu inovativnih poklona, koji oduševljavaju svakog davaoca ili primaoca poklona. Upravo je to prednost i budućnost našeg cilja. Jer mi ne prodajemo samo proizvod, već rešenje!

PRATITE NAS

Slušati i
prihvatiti

Gadget 4 Gift je mala porodična firma koja nastoji da ponudi nešto drugačije i po prvi put u Srbiji. Celokupan asortiman uvozimo od zapada pa do krajnjeg istoka. Od SAD-a pa do Japana. Na jug nismo daleko otišli, tačnije od Grčke, dok smo na sever najdalje otišli u Švedsku.

Slušamo sve kupce koji nam sugerišu šta da nabavimo. Mnogo vremena provodimo u istraživanju popularnih proizvoda i nastoji da ih ponudi i na teritoriji Srbije po prvi put. Do sada smo prvi ponudili mnoštvo proizvoda koje danas možete naći i u ostalim gift šopovima širom Srbije. Prvi smo ponudili Greb karte kompanije iz Ukrajine, imamo najveću ponudu u Srbiji Bicycle karata, i dalje imamo najveći izbor mozgalica, od kojih izdvajamo Hanayama japanske mozgalice mada nezaostajemo i po ponudi rubikovih kocki kao i Powerball i na kraju da ne zaboravimo i šaljive kecelje kao jedan od znakova po kojima nas ljudi prepoznaju. Ups, tu su i POP! Funko figurice pravo malo osveženje našoj ponudi poklona za geek osobe.