Pokloni smo mi

Iskreno nasmejati, obradovati i oduševiti neku osobu danas, nije jednostavno i lako uspeti, jer poklon mora da bude neobičan, u potpunosti originalan i dopadljiv. Pokloni to je Gadget 4 Gift.
pokloni star wars

Tražite poklon? Na pravom ste mestu

Gadget 4 Gift je šašava prodavnica poklona koja nudi kreativne ideje za razne  probleme. Specijalizovana prodavnica neobičnih, kreativnih, originalnih i blesavih poklona na jednom mestu koja nije namenjena poklanjanju samo drugima. Nudimo iste te darove koje možete pokloniti sebi. Ili predajte spisak bliskima ako vam je glupo da sami sebi kupujete. Pokloni su nam uža specijalnost.

Lokacije naših prodavnica

Ukoliko i dalje preferirate kupovinu uživo, svratite do nas. Beograd i Niš  su za sada su mesta gde možete pronaći naš gift shop. Mape tj.adrese i telefone možete videti klikom na link ispod.
Ukoliko niste iz navedenih gradova, uvek je tu naša internet prodavnica poklona koja radi 24 časa. Slobodno naručite i znajte da nudimo besplatnu dostavu ukoliko je krajnji račun preko 2999 dinara. Šalje se odmah i pokloni stižu na zadatu adresu u roku od dan-dva tj.od 24 do 48 časova.

pokloni greb karte
pokloni rubikova kocka

Prilike za poklanjanje

Prilika milion za darovanje. Kada se radi o savršenom poklonu, znajte da provodimo mnogo vreme u traženju unikatnih i najneobičnijih poklona kako bi izbegli već ustaljene poklone kao što su knjige, bombonjere, odeća ili piće. Pokloni za rođendandarovi za dečka ili devojkuza decu ili tinejdžere, poslovni pokloni ili pokloni vezani za datume pokloni za mladenceza 8.mart,pokloni za Dan zaljubljenih ilipoklone za Novu godinu, su samo neki od problema koje rešavamo.

Drugačiji od ostalih

Mi smo specijalizovana radnja za darovanje poklona, odnosno „Gedžeta.“ Čiji je cilj, da sve naše postojeće i buduće korisnike, podstiču na kreativnost, duhovitost, osmeh, razonodu, i originalnost u poklanjanju neobičnih i jedinstvenih poklona, osobama do kojih nam je stalo. Naša delatnost, se bazira na ponudi i prodaji neobičnih, izuzetno kreativno promišljenih i inteligentnih rešenja. U vidu inovativnih poklona, koji oduševljavaju svakog davaoca ili primaoca poklona. Upravo je to prednost i budućnost našeg cilja. Jer mi ne prodajemo samo proizvod, već rešenje !
pokloni funko

Predlozi i sugestije

Slušamo sve kupce koji nam predlažu nove ideje i proizvode pokušavajući da razumemo njihove protrebe, probleme i želje u cilju poboljšanja naše ponude i poslovanja.