Hanayama Cast Puzzle L’Oeuf

Hanayama Cast Puzzle Loeuf je mozgalica kod koje je potrebno odvojiti dva jajeta i opet ponovo dovesti u početni položaj. Inspiracija za temu ove mozgalice je…

1.399,00 din

Šifra proizvoda: 0485-35 Kategorije: , ,

Hanayama Cast Puzzle L'Oeuf je mozgalica kod koje je potrebno odvojiti dva jajeta i opet ponovo dovesti u početni položaj. Inspiracija za temu ove mozgalice je, naravno jaje. Prema tome, pitanje koje sledi je: "Šta je starije: rešenje ili mozgalica?"

Mozgalica je težine 4.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar....takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Sve ostale modele možete videti klikom na Hanayama Mozgalice.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Težina

Nivo 4

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Hanayama Cast Puzzle L’Oeuf”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *