Početna » Proizvodi » Mozganje » Cast Puzzle Hanayama » Cast Puzzle Ring

Cast Puzzle Ring

1.399,00 рсд

Cast Puzzle Ring je jedna od onih mozgalica čija se težina ogleda u kontra smeru. To znači da ju je jednostavno rastaviti ali itekako teško ponovo vra…

Rasprodato

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 0485 Kategorije: , ,
 

Opis

Cast Puzzle Ring je jedna od onih mozgalica čija se težina ogleda u kontra smeru. To znači da ju je jednostavno rastaviti ali itekako teško ponovo vratiti u početni položaj. Ova mozgalica spada u red najlepših koje imamo u ponudi.

Mozgalica je težine 4.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Težina

Nivo 4

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Cast Puzzle Ring”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *