Hanayama Cast Puzzle News

Hanayama Cast Puzzle News je jednostavna mozgalica kod koje je potrebno da rastavite dva dela. Iako je jednostavno objašnjenje ona je jedna od najtežih koje im…

1.399,00 рсд

Šifra proizvoda: 0485-33 Kategorije: , , ,
Dostupno za isporuku
Dostava u roku od 24 do 48 časova sem ukoliko nije vikend. Dostava je besplatna ukoliko je vrednost korpe preko 3000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Hanayama Cast Puzzle News je jednostavna mozgalica kod koje je potrebno da rastavite dva dela. Iako je jednostavno objašnjenje ona je jedna od najtežih koje imamo u ponudi. Mozgalica je težine 6.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar....takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Sve ostale modele možete videti klikom na Hanayama Mozgalice.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Težina

Nivo 6

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hanayama Cast Puzzle News“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *