Početna » Proizvodi » Mozganje » Cast Puzzle Hanayama » Hanayama Cast Puzzle Enigma

Hanayama Cast Puzzle Enigma

1.399,00 рсд

Hanayama Cast Puzzle Enigma je nastala 1975.godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Kreator mozgalice je Eldon Vaughn. Inspiracija je uvijanje. Ova mozgalica …

Rasprodato

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 0485-16 Kategorije: , ,
 

Opis

Hanayama Cast Puzzle Enigma je nastala 1975.godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Kreator mozgalice je Eldon Vaughn. Inspiracija je uvijanje. Ova mozgalica predstavlja jednu od najtežih pogotovo što su je ljudi iz Hanayame modifikovali tj.još više otežali.

Sve ostale modele pogledajte klikom na Hanayama Cast Puzzle.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Mozgalica je težine 6.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Težina

Nivo 6

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Hanayama Cast Puzzle Enigma”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …