Hanayama Cast Puzzle Chain

Hanayama Cast Puzzle Chain i ovu mozgalicu kreirao je Oskar gde je neophodno rastaviti mozgalicu na tri dela i ponovo je sastaviti. Ono što je posebno oko ove …

1.399,00 рсд

Šifra proizvoda: 0485-10 Kategorije: , ,
Dostupno za isporuku
Dostava u roku od 24 do 48 časova sem ukoliko nije vikend. Dostava je besplatna ukoliko je vrednost korpe preko 3000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Hanayama Cast Puzzle Chain i ovu mozgalicu kreirao je Oskar gde je neophodno rastaviti mozgalicu na tri dela i ponovo je sastaviti. Ono što je posebno oko ove mozgalice je da se do konačnog rešenja može doći na tri načina i to pre svega u zavisnoti oda vašeg izbora koji će od tri dela biti u sredini. Insipiracija u kreiranju ove mozgalice je Lanac.

Mozgalica je težine 6.

Sve modele pogledajte klikom na Cast Puzzle.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar....takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Težina

Nivo 6

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hanayama Cast Puzzle Chain“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *