Hanayama Cast Puzzle Chain

Hanayama Cast Puzzle Chain i ovu mozgalicu kreirao je Oskar gde je neophodno rastaviti mozgalicu na tri dela i ponovo je sastaviti. Ono što je posebno oko ove …

1.399,00 рсд

Šifra proizvoda: 0485-10 Kategorije: , ,

Hanayama Cast Puzzle Chain i ovu mozgalicu kreirao je Oskar gde je neophodno rastaviti mozgalicu na tri dela i ponovo je sastaviti. Ono što je posebno oko ove mozgalice je da se do konačnog rešenja može doći na tri načina i to pre svega u zavisnoti oda vašeg izbora koji će od tri dela biti u sredini. Insipiracija u kreiranju ove mozgalice je Lanac.

Mozgalica je težine 6.

Sve modele pogledajte klikom na Cast Puzzle.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar....takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Težina

Nivo 6

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Hanayama Cast Puzzle Chain”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *