Hanayama Cast Puzzle Cylinder

Hanayama Cast Puzzle Baroq je mozgalica kreacija Vesa Timonen iz Finske. Poenta je rastaviti dva dela i ponovo sastaviti. Inspiracija je sef i sposobnost osluš…

1.399,00 рсд

Šifra proizvoda: 0485-20 Kategorije: ,
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Cast Puzzle Baroq je mozgalica kreacija Vesa Timonen iz Finske. Poenta je rastaviti dva dela i ponovo sastaviti. Inspiracija je sef i sposobnost oslušnuti šta se krije unutra i kako to iskoristiti.

Mozgalice je težine 4.

Sve ostale Hanayama modele pogledajte klikom na Cast Puzzle.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar....takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Težina

Nivo 4

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hanayama Cast Puzzle Cylinder“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *