Cast Puzzle Helix

Cast Puzzle Helix čija je tema za kreiranje pronađena u cvetu predstavlja mozgalicu kod koje je neophodno izvući prsten iz zvezde. Inače je mozgalica …

1.399,00 рсд

Šifra proizvoda: 0485-39 Kategorije: , ,
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Cast Puzzle Helix čija je tema za kreiranje pronađena u cvetu predstavlja mozgalicu kod koje je neophodno izvući prsten iz zvezde. Inače je mozgalica nastala 1990.godine ali je vremenom usavršavana.

Mozgalica je težine 5.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar....takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Težina

Nivo 5

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cast Puzzle Helix“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *