Hanayama Cast Puzzle Galaxy

Kretanje galaksije tj.njen oblik, bio je inspiracija za ovu mozgalicu. Znajte da nije teško nju rastaviti koliko je teže ponovo sve dovesti u početni …

1.399,00 рсд

Šifra proizvoda: 0485-29 Kategorije: ,
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Kretanje galaksije tj.njen oblik, bio je inspiracija za ovu mozgalicu. Znajte da nije teško nju rastaviti koliko je teže ponovo sve dovesti u početni položaj. Dizajner je Bram Cohen iz Sjedinjenih Američkih Država.

Težina ove mozgalice je 3.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar....takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Sve modele možete pogledati klikom na Hanayama Cast Puzzle.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Težina

Nivo 3

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hanayama Cast Puzzle Galaxy“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *