Početna » Proizvodi » Mozganje » Cast Puzzle Hanayama » Hanayama Cast Puzzle Laby

Hanayama Cast Puzzle Laby

1.399,00 дин.

Hanayama Cast Puzzle Laby je mozgalica koja datira iz perioda engleske zaluđenosti za ovom vrstom zabave, što znači još od 19.veka. Postoji samo jedno rešenje.

LOKACIJE PRODAVNICA : MAPA.
DOSTAVA (cenovnik) besplatno za preko 3000 din.
SMS NARUČIVANJE (0603070523)

Šifra proizvoda: 0485-36 Kategorije: , ,
 

Opis

Hanayama Cast Puzzle Laby je mozgalica koja datira iz perioda engleske zaluđenosti za ovom vrstom zabave, što znači još od 19.veka. Postoji samo jedno rešenje da se ova mozgalica reši tj.da se odvoje dva dela. Poenta je lutati po lavirintu dok se ne pronađe jedno jedino rešenje.

Mozgalica je težine 5.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Sve mmodele možete videti klikom na Hanayama Cast Puzzle.

Dodatne informacije

Težina0.3 kg
Težina

Nivo 5

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Hanayama Cast Puzzle Laby”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …