Hanayama Cast Puzzle Ring II

Početak 5 Proizvod 5 Hanayama Cast Puzzle Ring II

1.500,00 RSD

Šifra proizvoda: 0485-26 Kategorije: , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Hanayama Cast Puzzle Ring II je još jedna mozgalica na principu prstena. Mozgalica se sastoji od pet delova kao olimpijski prstenovi koje je neophodno dovesti u položaj jednog prstena. Ideja datira još od 15.veka ali prvu verziju ove mozgalice je napravio Connecticut’s Jose Grant dok je pred vama modifikovana verzija od strane NOB.

Mozgalica je težine 5.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar....takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hanayama Cast Puzzle Ring II“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *