Početna » Proizvodi » Mozganje » Cast Puzzle Hanayama » Hanayama Cast Puzzle Marble

Hanayama Cast Puzzle Marble

1.399,00 дин.

Hanayama Cast Puzzle Marble mozgalicu lako možete pomešati sa nekim nakitom ukoliko ih poredite po prefinjenosti i kvalitetu izrade. Samu mozgalicu možete rast…

Rasprodato

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 0485-27 Kategorije: , , ,
 

Opis

Hanayama Cast Puzzle Marble mozgalicu lako možete pomešati sa nekim nakitom ukoliko ih poredite po prefinjenosti i kvalitetu izrade. Samu mozgalicu možete rastaviti na 4 dela. Inspiracija za ovu mozgalicu je Sfera. Glavolomku je kreirao Oskar.

Mozgalica je težine 4.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Dodatne informacije

Težina0.3 kg
Težina

Nivo 4

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Hanayama Cast Puzzle Marble”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *