Početna » Proizvodi » Mozganje » Cast Puzzle Hanayama » Hanayama Cast Puzzle Coaster

Hanayama Cast Puzzle Coaster

1.399,00 рсд

Hanayama Cast Puzzle Coaster, najpoznatiji ukrajinski „mozgolog“, umešao je prste i stvorio podmetač ili ti Coaster. Mozgalica se zaista mož…

Šifra proizvoda: 0485-19 Kategorije: , ,
 

Opis

Hanayama Cast Puzzle Coaster, najpoznatiji ukrajinski „mozgolog“, umešao je prste i stvorio podmetač ili ti Coaster. Mozgalica se zaista može koristiti kao podmetač za čaše.

Težine je 4.

Sve ostale Hanayama modele pogledajte klikom na Cast Puzzle.

Teže je ovu mozgalicu vratiti u početni položaj.. Godina proizvodnje tj.realizacije 2016. Poenta je sve rastaviti i ponovo sastaviti.Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Težina

Nivo 4

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Hanayama Cast Puzzle Coaster”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *