Igra Bez Morala 3

Karte Igra bez morala 3 su zabavna društvena igra za užasne ljude. Za razliku od ostalih grupnjačkih – čitaj društvenih igara, koje ste igrali ranije…

600,00 din

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Karte Igra bez morala 3 je treća edicija uveliko poznato nastrane igre Igra bez morala 1 i Igra bez morala 2, sa novim belim i crnim kartama.

Ova, kao i prethodne dve edicije su nezavisne. To znači da možete igrati ovu ediciju bez prethodna dva dela. Smatrajte ovo samo nekom vrstom dopune ukoliko imate prethodna dva modela.

Igra bez morala je zabavna društvena igra za užasne ljude koja je protiv čovečnosti, dostojanstva i bilo kakvog sistema vrednosti. Za razliku od ostalih grupnjačkih - čitaj društvenih igara, koje ste igrali ranije, Igra bez morala je toliko lascivna i nastrana koliko ti i tvoji prijatelji zajedno. Pred vama je igra koja podseća na igru koja je osvojila ceo svet ali uz ličnu recenziju samih kreatora, koji su nevidjeno užasni, ipak smo birali sam krem beskrupuloznih ljudi regiona, da bi bilo u potpunosti novo što je nekada kružilo našim tržištem. Prilike za igru su razne, može se svakodnevno konzumirati, potrebno je minimum 3 učesnika.

Kako se igra?

Igra je prilično jednostavna, zato će imati uspeha medju našom inteligentnom rajom. Jedan igrač izvlači sivu kartu na kojoj je pitanje, a svi ostali nude odgovor sa svojom najzanimljivijom belom kartom. Primer jedne ruke/kruga:
Siva: Ništa ne brini dete, __________ si nasledio od mene?
Bele: Zaražen smrtonosnim virusom, hronični separatizam, besne gliste...
Poen dobija onaj kome sivi igrač, tj onaj koji vuče sivu kartu, udeli Noblesavu nagradu za najubojitije uklopljen odgovor. Taj igrač nosi sivu kartu sa sobom. I tako u krug, svi bivamo carevi više puta u toku igre. Ko osvoji najviše sivih karata na kraju je pobednik.

Sadržaj društvene igre

Pakovanje sadrži:
25. sivih karata (pitanja),
74. belih karata (odgovori),
Upustvo.

Ovoga puta nema blanko karata za dopune. Ukoliko želite prvu ediciju ove igre, možete kliknuti edicija 1. ili ukoliko želite drugu ediciju onda kliknite na edicija 2.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Igra Bez Morala 3”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *