The Quacks of Quedlinburg (SRP)

Početak 5 Proizvod 5 The Quacks of Quedlinburg (SRP)

4.500,00 RSD

Šifra proizvoda: 1028 Kategorija:

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

The Quacks of Quedlinburg je društvena igra u kojoj se jednom godišnje u gradu Quedlinburgu održava 9-odnevni bazar na kom najbolji doktori i razni šarlatani izlažu svoje lekovite napitke. Muče vas smrdljiva stopala, nostalgija, ljubavni problemi... Ovde možete naći lek za sve!

U društvenoj igre Quacks of Quedlinburg igrači uzimaju uloge lekara-šarlatana (nadrilekara) u nadi da će iz njihove vrećice sastojaka proizići najbolji napitak. Što je bolji napitak to ćete više novca zaraditi na njemu. Zarađenim novcem možete kupiti kvalitetnije sastojke i pomoću njih praviti još bolje napitke. Ali budite oprezni, napravite li grešku u mešanju i ubacite u njega više sastojaka nego što treba ceo lonac može eksplodirati! U nekim slučajevima i to je moguće sprečiti, ali ne uvek... Kada se to desi Vaš napitak neće doneti novac što znači da nema novih sastojaka, a krajnji rezultat zavisi baš od toga.

Društvena igra Quacks of Quedlinburg tera Vas da iskušavate svoju sreću do krajnjih granica. Mada nije sve do sreće, procenti su poznati, a na vama je da procenite kada rizikovati, a kada se opredeliti za siguricu. Da li ćete, nadajući se najboljem magičnom napitku, rizikovati mnogo ili ćete igrati na sigurno pa nećete impresionirati svojim znanjem, ali ćete biti sigurni!? Na vama je da odlučite, ali i da saznate šta se desi kada preterate!

Lonac, sastojci, rubini, pacovi... Šta bolje govori "napitak" od toga? Društvena igra Quacks of Quedlinburg je igra koja će vas vući da joj se vraćate ponovo i ponovo. Ko će biti pobednik među nadrilekarima odlučiće vaši proizvodi i vaša snalažljivost da ih napravite, a da izbegnete katastrofu.

Društvena igra Quacks of Quedlinburg poseduje i nekoliko sjajnih proširenja koje će Vam dodati dosta novih stvari i značajno podmladiti igru i dati Vam mnogooo ponovnog igranja:

Karakteristike:

  • Pravila na srpskom jeziku,
  • Broj igrača: 2 do 4,
  • Trajanje igre: +45 minuta,
  • Uzrast: +10 godina,
  • Veličina kutije: 29,50 x 29,50 x 7,30 cm,
  • Zemlja uvoza: EU
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „The Quacks of Quedlinburg (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *