Colt Express (SRP)

Početak 5 Proizvod 5 Colt Express (SRP)
(1 recenzija korisnika)

4.000,00 RSD

Šifra proizvoda: 0040 Kategorija: Oznake: ,
Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Colt Express (SRP) je društvena igra za one koji vole kaubojce, vozove i društvene igre. Radnja kreće 11. Jula 1899. Godine u 10:00 pre podne kada Union Pacific Express zajedno sa 47 putnika napušta Folson, Novi Meksiko.

Samo nekoliko minuta kasnije zvuk ubrzanog zveckanja mamuza dopire sa krova vagona, iznad glava putnika i odmah zatim, čuju se pucnjevi pištolja. Teško naoružani razbojnici upadaju u vagone i nemilosrdno pljačkaju poštene građane, otimajući im novčanike i nakit koji nose na sebi!

Da li će banditi ostati smirene glave? Da li će uspedi da ukradu nedeljne plate radnika Nice Valley rudnika uglja, koje pomno čuva Maršal Samuel Ford? Samo će jedan bandit ostvariti svoh cilj: Da postane najbogatiji razbojnik na Divljem Zapadu!

Radnja drušvene igre Colt Express je smeštena u 3D voz punog putnika koji užurbano vozi ka svojoj finalnoj destinaciji. U ovoj društvenoj igri vi preuzimate ulogu jednog od 6 bandita koji želi da se obogati. A jedini način koji banditi znaju kako bi se obogatili jeste da pljačkaju. Ali pošto niste jedini bandit kojem je ovako bogaćenje palo na pamet moraćete dobro da se pomučite.

Društvena igra Colt Express je zabavno strateška igra koja je proglašena za najbolju igru godine 2015. godine i tada je dobila prestižnu nagradu Spiele des Jahres 2015. Igra je 100% jezički nezavisna, pravila su jako laka i možete početi sa igranjem nedugo posle otvaranja kutije. Neka najbolji bandit pobedi!

Karakteristike:
Uputstvo je na Srpskom jeziku,
Broj igrača: 2 do 6 igrača,
Trajanje igre 35 do 40 minuta
Uzrat: +10 godina
Zemlja porekla: EU.

Dodatne informacije

Težina 0.7 kg

Komentari

1 review for Colt Express (SRP)

  1. nedaradenkovic3

    Odlicna igra, kombinacija strategije i srece, napeto do poslednjeg trenutka i lako se prate pravila. Definitivno zasluzuje da bide popularnija.

Dodajte recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.