Početna » Proizvodi » Mozganje » Društvene Igre » Igra Bez Morala 2

Igra Bez Morala 2

600,00 дин.

Karte Igra bez morala 2 su zabavna društvena igra za užasne ljude. Za razliku od ostalih grupnjačkih – čitaj društvenih igara, koje ste igrali ranije…

PRODAJNA MESTA klik na: adrese.
DOSTAVA (cenovnik) besplatno za preko 3000 din.
NAČIN NARUČIVANJA (sajt ili sms na 0603070523)

 

Opis

Karte Igra bez morala 2 je druga edicija uveliko poznate igre Igra bez morala 1 sa novim belim i crnim kartama. Igra bez morala je zabavna društvena igra za užasne ljude koja je protiv čovečnosti, dostojanstva i bilo kakvog sistema vrednosti. Za razliku od ostalih grupnjačkih – čitaj društvenih igara, koje ste igrali ranije, Igra bez morala je toliko lascivna i nastrana koliko ti i tvoji prijatelji zajedno. Pred vama je igra koja podseća na igru koja je osvojila ceo svet ali uz ličnu recenziju samih kreatora, koji su nevidjeno užasni, ipak smo birali sam krem beskrupuloznih ljudi regiona, da bi bilo u potpunosti novo što je nekada kružilo našim tržištem. Prilike za igru su razne, može se svakodnevno konzumirati, potrebno je minimum 3 učesnika.

Kako se igra?

Igra je prilično jednostavna, zato će imati uspeha medju našom inteligentnom rajom. Jedan igrač izvlači sivu kartu na kojoj je pitanje, a svi ostali nude odgovor sa svojom najzanimljivijom belom kartom. Primer jedne ruke/kruga:
Crna: Kakav je to smrad?
Bele: Vinjak; Usrane gaće; Oralni herpes.
Poen dobija onaj kome sivi igrač, tj onaj koji vuče sivu kartu, udeli Noblesavu nagradu za najubojitije uklopljen odgovor. Taj igrač nosi sivu kartu sa sobom. I tako u krug, svi bivamo carevi više puta u toku igre. Ko osvoji najviše sivih karata na kraju je pobednik.

Sadržaj društvene igre

Pakovanje sadrži:
25. sivih karata (pitanja),
75. belih karata (odgovori),
Upustvo.

Ovoga puta nema blanko karata za dopune. Ako želite blanko dopune, kupite ediciju 1.

Opšta pravila igre, više varijanti uz mogućnost izmišljanja novih pravila samih učesnika.

Ukoliko želite prvu ediciju ove igre, možete kliknuti na Edicija 1.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg

Komentari

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će komentarisati “Igra Bez Morala 2”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se takođe svideti…