Istina ili Izazov 2

Početak 5 Proizvod 5 Istina ili Izazov 2
(1 recenzija korisnika)

800,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Istina ili Izazov 2 je nastavak prethodne veoma popularne društvene igre sa potpuno novim pitanjima i izazovima. Postoji li neko ko nije igrao barem jedan vid igre istina ili izazov? Malo je takvih, a još je manje onih koji su igrali ovu igru sa kartama, praktično niko osim autora ove igre. Fantastična trojka bradatih ljudi, osmislila je za vas najnapredniju verziju pomenute društvene igre Istina ili Izazov i to kartaroške. Ovde ne morate smišljati ni pitanja ni kazne, već ih, jednostavno, držite u rukama. Odigrate maestralan potez, da izvučete od prijatelja najčuvaniju tajnu, koju ako želi i dalje da čuva za sebe, izvršava kaznu koju izvlači sa talona.

Istina ili izazov za kreativne

U drugom izdanju nismo ostavili ni malo prostora, tj. praznih karata, gde možete da dopišete pitanja i kazne, svojstvenih samo vašem društvu.

Primer igre: Dželat postavlja pitanje: Kada si izgubio/la nevinost?
Igrač ne želi da odgovori i izvlači izazov tipa: Pomiriši pazuh svim igračima.Ukoliko i to odbije onda mora da podnese kaznu u vidu eksiranja nekog alkoholnog pića, ili opšte kazne koju društvo unapred dogovori.

U ponudi imamo i Ediciju 1 sa drugačijim karticama od ove verzije.

Dajemo vam priliku da igrate po našim pravilima, opštim ili modifikovanim, ali vas svakako podstičemo da igru prilagodite sebi i svojim igračkim afinitetima. Ostale društvene igre možete videti klikom na Društvene igre.

Komentari

1 review for Istina ili Izazov 2

  1. Mića

    Ja obožavam da igram istina ili izazov.Voleo bih kad bi ste imali više ovakvih društvenih igara.

    • gedzet

      Biće još par igara slične tematike. Imamo karte Picturesque, Igra bez morala 1 i 2. Biće još…

Dodajte recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *