Omerta (SRP)

Početak 5 Proizvod 5 Omerta (SRP)

1.800,00 RSD

Šifra proizvoda: 0863 Kategorija:

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Omerta (SRP) je društvena igra na srpskom jeziku gde je Američka vlada je 1919. godine usvojila Volstedov Akt, kojim se zabranjuje prodaja alkoholnih pića. Više od 10 godina mafija organizuje proizvodnju, šverc i ilegalnu trgovinu alkohola širom zemlje. Vi ste šef jedne od najvećih kriminalnih grupa koje vladaju Čikagom i ostaruju velike prinose od proizvodnje i prodaje zabranjenog pića. Ali, Nedodirljivi, grupa odlučnih i nepotkupljivih policajaca, su locirali švercerska skladišta širom grada i planiraju da uskoro sprovedu raciju. Morate što pre da se rešite zaliha ilegalnog pića da bi ste izbegli odlazak u zatvor. Dogovor koji ste skolopili sa ostalim familijama više ne važi. Prvi koji se reši zaliha pića spasiće svoju kožu.

Omerta je brza i zabavna igra za dva do pet igrača. Jednostavna pravila, na srpskom jeziku, jedinstven dizajn i džepno pakovanje, koje možete svuda da ponesete. Da bi ste pobedili u Omerti neophodna vam je deduktivna logika, dobra memorija i malo sreće. Cilj igre je da se rešite što više ilegalnog pića, a budite spremni i da ga podvalite svojim suparnicima. U tome će vam pomoći razni sumnjivi likovi, kao što su ubica, obijač ili doupšnik ali budite pažljivi, njihove usluge mogu da vam se obiju o glavu. Ako ste sigurni u sebe i mislite da imate najmanje flaša kod sebe rizikujte i viknite „Omerta“. Posle onoliko rundi koliko ima igrača, igrač sa najmanjim rezultatom je pobednik!

Karakteristike:
Trajanje partije: 20 minuta,
Uzrast: 10+,
Broj igrača: od 3 do 5,
Kompleksnost: 1 od 5,
Mehanike igre: Hand Management, Memory, Take That,
Dizajner: Adrien Dumont, Timothée Rignault,
Jezik izdanja: Srpski,
Jezička zavisnost: Bitan tekst na komponentama,
Izdavač: Helvetiq,
Zemlja porekla: Poljska.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Omerta (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *