Igra Bez Morala 1

Početak 5 Proizvod 5 Igra Bez Morala 1
(1 recenzija korisnika)

800,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Igra bez morala 1 je bizarna i zabavna društvena igra usmerena protiv čovečnosti, dostojanstva i bilo kakvog sistema vrednosti. Za razliku od ostalih grupnjačkih - čitaj društvenih igara, koje ste igrali ranije, Igra bez morala je toliko lascivna i nastrana koliko ti i tvoji prijatelji zajedno. Pred vama je igra koja podseća na igru koja je osvojila ceo svet ali uz ličnu recenziju samih kreatora, koji su nevidjeno užasni, ipak smo birali sam krem beskrupuloznih ljudi regiona, da bi bilo u potpunosti novo što je nekada kružilo našim tržištem. Prilike za igru su razne, može se svakodnevno konzumirati, potrebno je minimum 3 učesnika.

Kako se igra?

Igra je prilično jednostavna, zato će imati uspeha medju našom inteligentnom rajom. Jedan igrač izvlači sivu kartu na kojoj je pitanje, a svi ostali nude odgovor sa svojom najzanimljivijom belom kartom. Primer jedne ruke/kruga:
Crna: Kakav je to smrad?
Bele: Vinjak; Usrane gaće; Oralni herpes.
Poen dobija onaj kome sivi igrač, tj onaj koji vuče sivu kartu, udeli Noblesavu nagradu za najubojitije uklopljen odgovor. Taj igrač nosi sivu kartu sa sobom. I tako u krug, svi bivamo carevi više puta u toku igre. Ko osvoji najviše sivih karata na kraju je pobednik.

Sadržaj društvene igre

Pakovanje sadrži:
27 sivih karata (pitanja),
73 belih karata (odgovori),
Upustvo.

Opšta pravila igre, više varijanti uz mogućnost izmišljanja novih pravila samih učesnika. Ukoliko želite i ostale edicije, tj.dopunske verzije sa novim belim i sivim kartama, onda kliknite na Edicija 2 ili na Edicija 3 ili Edicija 4. Ova, kao i ostale edicije su nezavisne. To znači da možete igrati ovu ediciju bez prethodnih delova. Smatrajte ovo samo nekom vrstom dopune.

Karakteristike:
Broj kartica: 100 komada,
Uzrast: +17 godina,
Broj igrača: 2 do 8,
Vreme trajanja igre: +10 minuta,
Zemlja proizvodnje Srbija.

Komentari

1 review for Igra Bez Morala 1

  1. V

    Svaka preporuka

Dodajte recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *