Izborni Poraz

Početak 5 Proizvod 5 Izborni Poraz

1.900,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Izborni Poraz je zabavna društvena igra u kojoj je pre početka igranja, potrebna hrabrost. Hrabrost se pre svega tiče spoznaje šta prijatelji misle o Vama, kao i šta Vi mislite o njima.

Ukoliko se bojite posledica koje će ova igra ostaviti na Vaše prijateljstvo, onda ovo nije igra za Vas.

Kratak opis igre

Poenta igre je u glasanju za onog igrača koji najpribližnije odgovara postavljenom pitanju. Igra se sastoji od belih i crnih kartica (ID kartice).

Na početku igre, svaki igrač je dužan da odabere svoju ID karticu po kojoj će se indentifikovati do kraja igra i stavlja je ispred sebe licem okrenutim na gore tako da je vide svi igrači. Zatim se svakom igraču dele ID kartice samo onih igrača koji učestvuju u igri tako da na kraju svaki igrač ima onoliko različitih ID kartica koliko ima i igrača. Ostale crne kartice ne učestvuju u igri.

Potom se određuje igrač koji igra prvi. Sve bele kartice postavljaju se na sredinu stola licem okrenutim na dole. Prvi igrač izvlači belu karticu i pokazuje pitanje svim igračima. Svi igrači (uključujući i igrača koji izvlači karticu) dužni su da glasaju tako što uzimaju ID karticu (onog igrača za koga glasaju) i predaju je igraču koji je izvlačio karticu ali da se ne vidi lice kartice (lice kartice je okrenuto na dole). Igrač koji je izvukao belu karticu prebrojava kartice.

Igrač koji je osvojio najviše glasova (ID kartica) uzima belu karticu. Ukoliko se desi da više igrača ima podjednak broj glasova, igrač koji je izvlačio belu karticu odlučuje o pobedniku.

Potom se vraćaju ID kartice svim igračima tako da svaki igrač opet ima isti broj različitih ID kartica. Sada sledeći igrač izvlači drugu belu karticu. Glasanje se vrši na isti način. Igrači koji izvlače kartice smenjuju se nakon izvlačenja svake bele kartice.

Pobednik (pitanje da li je pobednik) je onaj igrač koji ima najviše belih kartica.

Karakteristike:

  • 200 kartica podeljenih u dve grupe, za glasanje i sa pitanjima,
  • Broj igrača: 3 do 8,
  • Vreme trajanja: 30+ minuta,
  • Uzrast: 17+ godina,
  • Igra je na srpskom jeziku.
  • Zemlja porekla: Srbija.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Izborni Poraz“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *