Bang

Početak 5 Proizvod 5 Bang

2.700,00 RSD

Šifra proizvoda: 0236 Kategorije: , , Oznake: ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Bang!je društvena igra na srpskom jeziku koja smešta igrače na divlji zapad u jednu od uloga iz igre u nadi da će se nekako snaći i preživeti!

Možda ćete biti Šerif ili Zamenik šerifa, možda ćete se naći sa druge strane zakona i biti Odmetnik ili pak Revolveraš. Bez obzira šta izvučete na Vama je da se potrudite da opravdate tu ulogu i do poslednjeg trzaja stremite ka svom cilju.

Šerif se trudi da ostane živ jer on svima smeta, Zamenik pokušava da pomogne Šerifu a Ometnici pokušavaju da ubiju Šerifa dok uloga Revolveraša podrazumeva da svi igrači poginu osim Šerifa i da na kraju (jedan na jedan) Šerif i Revolveraš odmere snage. Problem je međutim što su uloge, osim uloge Šerifa, tajne. Tako da svi znamo ko je Šerif ali niko drugi se ne otkriva, bar ne rečima! Kada metak krene u pravcu Šerifa, uloga je dosta jasna. Baš zato taj metak mora da krene u pravom trenutku. U suprotnom, igrač koji je pucao u pravcu Šerifa brzo će se naći na meti nekoliko igrača, kako onih koji zaista služe šerifu ali i onih koji samo žele da sakriju svoje prave namere. Pamet u glavu i dosta oružja u ruke pre nego što se drznete. U međuvremenu je najbolje da širite dezinformacije i da mutite vodu.

Pored uloga u igri svako od igrača će dobiti i jednog karaktera sa divljeg zapada koga će da predstavlja tokom partije i čije će specijalne sposobnosti ili ne-sposobnosti moći da koristi. Sve ostalo svodi se na pucanje, otkrivanje saveznika i neprijatelja i "regulisanja" odnosa sa njima.
Društvena igra Bang! ima jedinstvenu mehaniku pucanja i igranja. Jednostavna mehanika igranja je odlična za početnike! Igra dobija na značaju kada se zna da je broj ponavljanja veliki. To znači da će se igrači dugo zabavljati pre nego što se odluče da nešto promene.

Karakteristike:
Broj igrača: 4 do 7,
Uzrast: 8 i više godina,
Vreme trajanja: 20 do 40 minuta,
Jezik: Srpski,
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: EU.

Dodatne informacije

Težina 0,3 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bang“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.