Lukava Podvala

Početak 5 Proizvod 5 Lukava Podvala
(1 recenzija korisnika)

800,00 RSD

Šifra proizvoda: 1381 Kategorija: Oznake: , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Lukava igra je društvena igra za sve one koji vole da igraju Uno ili Mau Mau. Logika igre je ista ali sa određenim izmenama kako bi se dinamika igre podigla na viši nivo i izbegla određena monotonija.

Treba reći, da je varanje zabranjeno ali je u ovoj igri dozvoljeno, čak i poželjno. Pored standardnih karata sa brojevima u igru su ubačene i neke dodatne tkz.specijalne karte. Otkrićemo nekoliko njih, a to su karte Komarac, Čekić, Varalica, Vidovita karta itd.

Kada neko baci kartu komarca, svi igrači (sem onog ko je bacio) moraju ruku staviti na bačenu kartu komarca. Poslednji vuče jednu kartu iz špila. Zatim, Vidovita karta (oko) gde igrač može pogledati sve karte prethodnog igrača na 3 sekunde. Pojašnjenje ostalih karata možete videti u pravilima igre.

Umalo da zaboravimo da spomenemo zašto se u igri zahteva varanje tj.lukavstvo. Karta Varalica je karta koje se igrač mora otarasiti u toku igre (bacanjem ispod stola, stavljanjem u centralni špil zajedno sa nekom drugom kartom, u rukav itd.), a da ne bude uhvaćen od strane Čuvara (to je igrač koji je delio karte).

Karakteristike:
Broj karata: 100 (2 kartice sa uputstvom),
Uzrast: +8 godina,
Broj igrača: 3 do 8,
Vreme trajanja igre: +15 minuta,
Proizvođač: Beardbariangames.com,
Zemlja porekla: Srbija.

Komentari

1 review for Lukava Podvala

  1. Vladimir

    Odlicno.

Dodajte recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *