TroubleZ (ENG)

Početak 5 Proizvod 5 TroubleZ (ENG)

1.600,00 RSD

Šifra proizvoda: 0501 Kategorije: , Oznake: , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

TroubleZ je zabavna kartična igra za celu porodicu, jezički nezavisna. U ovoj društvenoj igri, igrači se takmiče da stvore što više horde slatkih zombi čudovišta u odnosu na svoje protivnike. TroubleZ je porodična igra koja se zasniva na sreći. Igrači izvlače karte i stvaraju grupe zombija vodeći računa da li da zadrže ili proslede kartu ne bi li izgradili najjaču moguću vojsku zombija. Morate da rizikujete da biste pobedili. Ko ne reskira, taj ne dobija.

Kako se igra?

U Troublez igrači okreću karte iz zajedničkog špila i sortiraju zombije u tri reda na stolu. Svaka kartica mora da prati nekoliko pravila postavljanja. Prvo, brojevi mogu ići samo naviše i drugo, dve karte iste boje ne mogu biti jedna pored druge.

Špil se sastoji od zombija u tri boje, ali se tu mogu naći i karte sa posebnim sposobnostima. Postoje specijalne karte koje vam omogućavaju da ukradete zombi karticu od drugog igrača. Sa drugom možete odbaciti neke zombije koje drugi drže, a ako dobijete npr.sekiru, morate sami odbaciti kartu.
Da biste sastavili hordu, morate predati set karata, npr. pet karata različitih brojeva pri čemu ne sme jedna do druge biti karte iste boje. Na kraju pobeđuje onaj ko ima najjaču vojsku.

Karakteristike:

  • Pravila: Engleski, Nemački, Poljski, Francuski,
  • Težina: 1 od 5,
  • Vreme trajanja igre: oko 20 minuta,
  • Uzrast: od 7 pa na više godina,
  • Broj igrača: 2 do 6,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: EU,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „TroubleZ (ENG)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *