Papreno

Početak 5 Proizvod 5 Papreno

1.800,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Papreno (original Spicy) je brza i zabavna društvena kartična igra za 2-6 igrača. Tokom igre moraćete dobro da blefirate i otkrivate druge igrače koji to isto pokušavaju Vama da urade. Kartice predstavljaju 3 ljuta začina (vasabi, biber, i papričica) sa vrednostima od 1-10 i ludim slikama.

Cilj igre Papreno je sakupiti što više karata ispred sebe. Igrač, tokom poteza, treba da ogira karticu začina na sredinu stola, licem prema dole, i kaže koju vrednost i koji začin je odigrao. Kako je pravilo da morate odigrati veću vrednost od prethodne odigrane karte istog začina, često ćete morati slagati. Svaki igrač može, u bilo kom momentu runde, da prekine igru i pokuša da prepozna laž u poslednjoj odigranoj karti. Možete pokušati da pogodite da li je poslednja odigrana karta pogrešne cifre ili pogrešnog tipa začina od onog kako je ona deklarisana. Nakon što odaberete cifru ili začin, sporna kartica se okreće te ukoliko ste uhvatili igrača u laži, vi uzimate sve do sad odigrane karte na gomilu ispred sebe. U suprotnom igrač čija je poslednje odigrana karta uzima te poene.

Papreno društvena igra je mehanički veoma jednostavna igra, ali će vam doneti gomilu smeha i zabave. Možda ćete prepoznati lažova, ali potrebno je i prepotnati oko čega je slagao pri odigravanju karte.

Karakteristike:

  • Jezik: srpski,
  • Trajanje partije: 15 do 20 minuta,
  • Broj igrača: 2 do 6,
  • Uzrast: +10 godina,
  • Zemlja uvoza: Nemačka,
  • Zemlja porekla: EU.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Papreno“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *