3 za 5 (bez cenzure)

Početak 5 Proizvod 5 3 za 5 (bez cenzure)
(1 recenzija korisnika)

800,00 RSD

Šifra proizvoda: 0249 Kategorije: , Oznake: , ,
Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

3 za 5 (bez cenzure) je društvena igra koja će vas nasmejati. Društvena igra u kojoj ćete otkriti kako funkcioniše, kako vaš, tako i mozak ostalih igrača. Društvena igra u kojoj se nema vremena za razmišljanje ili prikrivanje nečega što ne biste voleli da kažete.

Elem, poenta igre je dati 3 tačna odgovora za 5 sekundi. Vreme možete meriti pomoću telefona ili aplikacije (v. 2.stranu). Postoje dve opcije za igru. Svako za sebe ili u parovima. Ah da, zaboravili smo reći čemu ono BEZ CENZURE. Odgovori zahtevaju +17 godina, mada mislimo da u današnje vreme da i mnogo mlađi znaju sve.

PRAVILA KADA IGRA SVAKO ZA SEBE:

Sve karte stavite na sredinu stolu. Odaberite igrača koji prvi odgovara. Igrač desno od njega izvlači karticu i bira SAMO jedno od dva ponuđena pitanja. Pitanje može započeti sa NAVEDI 3...ili NABROJ 3...
Čim pročita karticu, počinje vreme za odgovaranje u trajanju od 5 sekundi. Ako TAČNO odgovori, uzima karticu, u suprotnom odgovara naredni igrač ALI NE SME da iskoristi odgovore koje je dao prethodni igrač. Ukoliko NIKO ne odgovori tačno, ide se na drugo pitanje iste kartice . Ukoliko opet niko ne odgovori tačno, uzima se sledeća kartica. Nakon tačnog odgovora, igrač koji je čitao pitanje postaje igrač koji odgovara, a igrač desno od njega izvlači karticu i postavlja pitanje.

PRAVILA ZA TIMSKO IGRANJE:

Postavka igre je ista s tim što jedan član čita dok drugi pogađa. Na svako ne pogođeno pitanje, odgovara naredni tim (samo jedan član). Pravila pogađanje su ista. Ukoliko pogodi, na redu je naredni tim. Ukoliko niko ne pogodi, pogađa se drugo pitanje iste kartice.

Pobeđuje igrač (tim) koji prvi sakupi 10 kartica.

Ukoliko želite, možete smisliti razne kazne za igrače koji ne odgovore tačno.

Ukoliko imate +18 godina, kazna može biti cug nekog alkoholnog pića. Imajte na umu da nam nikako nije želja da promovišemo ili podstičemo zloupotrebu ili prekomernu upotrebu alkohola. Ideja autora NIKAKO nije da povredi ili uvredi bilo koga. Autori ni na koji način nisu odgovorni za situacije proizašle iz igre. Ako pijete - budite odgovorni.

Predlog aplikacije:
Ako želite tačno meriti vreme, preporučujemo da preuzmete Board Game aplikaciju za telefon (Board Game Timer firme Colectibo).

Karakteristike:
Broj igrača (ili timova): 2 - 6,
Trajanje igre: 15 minuta,
Težina igre: veoma lagana,
Zemlja porekla: Srbija.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg

Komentari

1 review for 3 za 5 (bez cenzure)

  1. nedaradenkovic3

    Odlicna igra! Zabavna, laka i zagarantovano dobar provod!

Dodajte recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.