Cast Puzzle Valve

Početak 5 Proizvod 5 Cast Puzzle Valve

1.500,00 RSD

Šifra proizvoda: 0485-61 Kategorija: Oznake: , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Cast Puzzle Valve (Huzzle Valve) je kreirao finski dizajner Vesa Timonen. Nagoveštaj rešenja je da se dešifruje nevidljivi mehanizam lavirinta rotiranjem svakog od šest unutrašnjih delova. Ova je još jedna briljantna mozgalica koju treba dodati kolekciji. U pitanju je glavolomka težine 4.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Sve modele možete pogledati klikom na Hanayama Cast Puzzle.

Karakteristike:

  • Težina: 4. nivo (1. nivo je najlakši, 6. je najteži),
  • Materijal: metal,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: -EU,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cast Puzzle Valve“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *