Cast Puzzle Cross

Početak 5 Proizvod 5 Cast Puzzle Cross

1.500,00 RSD

Šifra proizvoda: 0485-64 Kategorija:

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Cast Puzzle Cross je glavolomka koja se rešava rastavljanjem i ponovnim stastavljanjem svih njenih delova. Nekada davno rešenja nisu ni postojala na društvenim mrežama ili video sajtovima, slično kao za rubikovu kocku. Nemojte odmah žuriti ka gledanju rešenja. Potrudite se ili ostavite da prenoći. Mnogo je lepši osećaj kada nešto uradite sami bez ičije pomoći. To Vam je kao mažioničarski trik. Kada vidite kako se izvodi tj.kada saznate kako se izvodi onda to više nije to.

Mnogi uglovi slagalice ograničavaju kretanje delova. Čak po izgledu veoma ćoškasta slagalica i dalje ima glatko kretanje svih delova. Rešite zagonetku tako što ćete dobro iskoristiti vertikalne, horizontalne, dijagonalne i rotacione pokrete.

Kreator japanski dizajner Edi Nagata, godina prvog pojavljivanja 2022.

Iako je po formi jednostavna, njena geometrija na neki način izaziva i podstiče našu kreativnost.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Karakteristike:

  • Težina 3 od 6 (6 je najteži nivo),
  • Materijal: metal,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: EU,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cast Puzzle Cross“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *