Cast Puzzle Medallion

Početak 5 Proizvod 5 Cast Puzzle Medallion

2.800,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica, IPS, žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Cast Hanayama Medallion u izdanju japanske kompanije Hanayama je veoma složena mozgalica sa diskovima koji su neraskidivo povezani, kao neki lavirint. Rotirajte zlatne i srebrne diskove tako da se centralni crni delovi pomeraju ka spolja. Ako pokušate da idete prečicom, bićete uhvaćeni u ćorsokak. Na vama je da rešite glavolomku intuicijom ili analizom njenih delova.

Napomena: proizvedeno je samo 1000 komada u cast proslave 40 godina postojanja Cast Puzzle mozgalica. Model je većih dimenzija u odnosu na ostale Hanayama modele.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Karakteristike:

  • Težina 5 od 6 (6 je najteži nivo),
  • Materijal: metal,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza:
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cast Puzzle Medallion“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *