Antistres Sisići

Početak 5 Proizvod 5 Antistres Sisići
(1 recenzija korisnika)

500,00 RSD

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 0028 Kategorije: , , , , Oznake: ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Čovek se zapita koliko proizvoda namenismo antistresu? U ovom slučaju jedan, mmm, tj.dva Antistres sisići.  Pa šta da kažemo kada smo jedna od vodećih zemalja u ispijanju bensedina po glavi stanovnika. Mala zemlja ali i te kako stresna. Razlozi su brojni te smo nadaleko poznati po nervozi. Kako se priča širila sa kontinenta na kontinent, za nas su čuli i majanski Indijanci iz Gvatamale te su napravili ovu loptu namenjenu izlečenju pojave za koju nikada pre nisu čuli. S` mukom su im naši delegati objasnili o čemu se radi. Shvatili su tek kada smo pokazali slike naših poglavica koji vode ovu malu stresnu državu, te ih mi ne zovemo poglavice nego političari. Kada su ih ugledali prvo su nam dali otrov da ako njih ne ubijemo, sebi olakšamo muke...ali smo ih nekako ubedili da nije još dotle došlo...na šta su oni kolutali očima.

Majanski Indijanci iz Gvatemale uz tortilje, kukuruz i opuštenu atmosferu napraviše nam ove lopte za oslobađanje od političara tj. stresa. Mali antistres sisići težine su 180 grama čija je veličina oko 7cm. Što bi rekli, dobra dvojka. Cena je po komadu.

Napomena: ukoliko stres ne možete izlečiti ovim sisićem, u našoj ponudi imamo XL antisres siku.

Komentari

1 review for Antistres Sisići

  1. Anđelka Homan

    Jel može odmah veća veličina😀

Dodajte recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *