Cast Puzzle Violon

Početak 5 Proizvod 5 Cast Puzzle Violon

1.500,00 RSD

Šifra proizvoda: 0485-60 Kategorija: Oznake: , , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Cast Puzzle Violon je patentiran u Americi 1965. godine, a u Hanayama kolekcijij nalazi se od 2003.godine. Ovu slagalicu je prvobitno kreirao Džozef L. Litl. Ideja da napravi ovu slagalicu došla mu je nakon igranja sa drvenom kopijom koju je za njega napravio bliski, ali sada pokojni prijatelj Tadao Muroi. Proporcije su značajno izmenjene u odnosu na prvobitni plan u ovoj novoj verziji. S obzirom da je ova slagalica stilizovana prema violini i njenim žicama, ključna reč ovde su… „žice“.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Sve modele možete pogledati klikom na Hanayama Cast Puzzle.

Karakteristike:
Težina: 2 nivo (1 nivo je najlakši, 6 je najteži),
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cast Puzzle Violon“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *