Početna » Proizvodi » Mozganje » Cast Puzzle Hanayama » Hanayama Cast Puzzle Duet

Hanayama Cast Puzzle Duet

1.399,00 рсд

Hanayama Cast Puzzle Duet je mozgalica je težine 5 gde morate izvaditi prsten iz veze i ponovo vratiti nazad. Šisto da znate da je teže vratiti prsten…

Šifra proizvoda: 0485-12 Kategorije: , ,
 

Opis

Hanayama Cast Puzzle Duet je mozgalica je težine 5 gde morate izvaditi prsten iz veze i ponovo vratiti nazad. Šisto da znate da je teže vratiti prsten na početnu poziciju. Ali ova mozgalica ima i drugi zadatak. A to je da oba dela prstena dovedete do obeleženih polja na mreži. Kreator mozgalice je Ostak a inspiracija je Magnetizam.

Sve ostale modele pogledajte klikom na Cast Puzzle.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

 

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Težina

Nivo 5

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Hanayama Cast Puzzle Duet”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *