Cast Puzzle Star

Početak 5 Proizvod 5 Cast Puzzle Star

1.500,00 RSD

Šifra proizvoda: 0485-66 Kategorija: Oznaka:

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica, IPS, žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

The Cast Star je bila jedna od prvih Cast Puzzle slagalica koje je Hanajama ponudila i to sada davne 1983.godine. Druge dve su bile Ključ i ABC. Slagalica Zvezda potiče iz velike Britanije i to iz 19. veka. Akio Kamei je dizajnirao ovu ažuriranu verziju. Sastoji se od dva isprepletena dela, nepravilne šestokrake zvezde i petlje u obliku zmije. Poenta slagalice je sama po sebi razumljiva, jer dva dela treba da budu razdvojena. U početku se čini da je nemoguće izvući zvezdu iz petlje, ali ako pažljivo pogledate, primetićete nekoliko caka koje čine razliku i koje su ključ za uspešno rešavanje zagonetke.

Kreator je Akio Kamei, godina prvog pojavljivanja 1983.

Iako je po formi jednostavna, njena geometrija na neki način izaziva i podstiče kreativnost.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Karakteristike:

  • Težina 3 od 6 (6 je najteži nivo),
  • Materijal: metal,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: EU,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cast Puzzle Star“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *