Exploding Kittens NSFW (ENG)

Početak 5 Proizvod 5 Exploding Kittens NSFW (ENG)

2.000,00 RSD

Šifra proizvoda: 1252 Kategorije: , Oznaka:

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Exploding Kittens NSFW je društvena i veoma brza igra sa kartama načičkanu mačkama koja je zaludela svet od samo svoje pojave. Naravno, u pitanju je Kickstarter projekat koji je uspeo. Slično kao igra CArds Agenst Humanity. Dugo vremena je držala rekord najprodavanijeg proizvoda na Kickstarteru.

Ovu ekspanziju možete kombinovati sa crvenim izdanjem ili pak igrati zasebno. Ali ako kombinujete sa crvenim izdanjem, onda se broj igrača može povećati do 9.

U ovoj igri sa kartama strateški pravite poteze kako biste iznervirali protivnike ili se spasili od poraza. To radite igranjem parova identičnih karata sa mačkama ili igranjem karata sa specijalnim sposobnostima, koje vaši saigrači mogu blokirati igrajući „nope!“ kartice. Igra se nastavlja sve dok jedan od igrača ne povuče kartu eksplodirajuće mačke. Kako se gomila smanjuje i smanjuje, a mačka još ne eksplodira, napetost eskalira sve više i više, sve dok… Bum! Igračima koji traže jednostavnu i super zabavnu igru sa kartama, preporučujemo Exploding Kittens NSFW.

Karakteristike:
Broj igrača: 2 do 5,
Vreme trajanja igre: 15 minuta,
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Exploding Kittens NSFW (ENG)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *