Cast Puzzle G&G

Početak 5 Proizvod 5 Cast Puzzle G&G

1.500,00 RSD

Šifra proizvoda: 0485-67 Kategorija:

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Cast Puzzle G&G je novi član ogromne porodice Cast Puzzle, koji je objavljen u junu 2013.godine. Hanayama je nije po prvi put upotrebila slova za neku svoju mozgalicu. Postoje tri druge mozgalice iz Cast Puzzle serije koja koriste slova: Cast H&H, Cast S&S i Cast ABC.

Cast G&G je dizajnirao južnokorejanac Jin-Hoo An. Sa jedne strane jednostavan, a opet uz elegantan dizajn prvi utisak pomalo vara, jer se čini da mozgalica izgleda kao lagana za rešavanje. Cilj G&G-a je u rastavljanju oba dela i njihovom ponovnom sastavljanju.

Kao vodeći brend kompanije Hanayama, Cast slagalice su uvek visokog kvaliteta i imaju neodoljivu prezentaciju. Cast G&G se ne razlikuju od ostalih mozgalica i izgleda zaista neverovatno. Dva dela su obložena različitim bojama, srebrnom i zlatnom. Ukoliko ste kolekcionar cast puzzle slagalica ili slagalica uopšte, toplo vam preporučujem da obogatite svoju kolekciju.

Kreator je Jin-Hoo An, godina prvog pojavljivanja 2013.

Iako je po formi jednostavna, njena geometrija na neki način izaziva i podstiče kreativnost.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Karakteristike:

  • Težina 3 od 6 (6 je najteži nivo),
  • Materijal: metal,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: EU,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cast Puzzle G&G“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *