Cast Puzzle Dice

Početak 5 Proizvod 5 Cast Puzzle Dice

1.500,00 RSD

Šifra proizvoda: 0485-58 Kategorija: Oznake: , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Cast Puzzle Dice je mozgalica iz 2021.godine. Tri dela sa tačkama na gornjoj površini, izgledaju gotovo spremne da se oslobode okvira inspirisanog kockom. Međutim, jedan komad koji izlazi uvlači drugi unutra, što otežava hvatanje u koštac sa ovom glavolomkom.

Dizajner Timothi Collins.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Sve modele možete pogledati klikom na Hanayama Cast Puzzle.

Karakteristike:
Težina: 3 nivo (1 nivo je najlakši, 6 je najteži),
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cast Puzzle Dice“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *