Azul Mini

Početak 5 Proizvod 5 Azul Mini

2.800,00 RSD

Šifra proizvoda: 0170 Kategorija: Oznake: ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Azul Mini predstavlja novo izdanje hit društvene igre Azul. U ovom manjem izdanju, sve komponente su umanjene u odnosu na prvobitno izdanje kako bi stale u malu prenosivu kutiju. Čak je i vrećica iz koje se izvlače pločice namenjena da ceo sadržaj igre možete da spakujete u nju i da igru ponesete bilo gde.

Kartonske table su u ovom izdanju zamenjene plastičnim tablama koje na sebi imaju mala ispupčenja da se pločice ne bi pomerale, jednom kada ih postavite. Idealno za putovanja! Azul Mini je fantastično dizajniran i omogućava vam da vašu omiljenu igru igrate bilo gde!

Porodična igra

Društvena igra Azul, preteča ovog mini izdanja, je društvena igra koja je prograšena za najbolju svetsku igru 2018. godine. Ova porodična društvena igra, svojim izgledom i dizajnom, osvaja na prvi pogled, a sjajnim mehanikama i kvalitetom zadržava igrače kraj sebe satima.

Tema je inspirisana mavarskim mozaicima koji krase pojedine zgrade u Portugalu. Igra vas stavlja u ulogu keramičara ili dekoratera koji ukrašava zid prelepim pločicama.

Kako se igra?

U Azulu igrači uzimaju pločice raznih boja posloženih na stolu. Igrači smeju uzeti samo pločice u istoj boji, a preostale stavljaju na tablu, takođe mogu uzeti i pločice sa sredine stola u istoj boji. Te pločice potom stavljaju na jedan od 5 redova svoje igračke table.

U drugoj fazi igre pločice iz tih završenih redova pomeraju se na ivice zida i to na mesta iste boje kao i pločice. Kada igrač uspe složiti čitav red na zidu u različitim bojama igra se završava i broje se bodovi. Bodovi se dobijaju za svaku postavljenu pločicu na zidu, te za nizove od 5 horizontalno i vertikalno složenih pločica, kao i za grupu od 5 pločica u istoj boji.

Azul je apstraktna društvena igra u kojoj sakupljate pločice različitih boja. Sam način biranja pločica je ono što igri daje specifičnost, ali i interaktivnost, zato što je potrebno pratiti i table ostalih igrača ukoliko želite da odigrate dobro i pobedite.

Pobeđuje igrač sa najviše bodova.

Karakteristike:

  • Trajanje partije: od 30 do 45 minuta,
  • Preporučeni uzrast: od 8,
  • Težina učenja: 2 od 5 (5 je veoma teško)
  • Broj igrača: od 2 do 4,
  • Pravila igre: srpski,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Azul Mini“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *