Azul (SRB)

Početak 5 Proizvod 5 Azul (SRB)

5.300,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Azul je društvena igra koja će vas prvo očarati dizajnom a sada je tu i na srpskom jeziku!

Šarene pločice koje su inspirisane Maorskim mozaicima koji krase pojedini zgrade u Portugalu, su neverovatno dopadljive i lepe. Boje su upečatljive a sam kvalitet izrade igre je odličan. Kada pređete preko dizajna, Azul je apstraktna društvena igra u kojoj skupljate pločice različitih boja, postavljate ih na svoju tablu po određenom redosledu i na osnovu toga dobijate poene.

Kako se igra?

U Azulu igrači uzimaju pločice raznih boja posloženih na stolu. Igrači smeju uzeti samo pločice u istoj boji, a preostale stavljaju na sredinu stola, takođe mogu uzeti i pločice sa sredine stola u istoj boji. Te pločice potom stavljaju na jedan od 5 redova svoje igračke table.

U drugoj fazi igre pločice iz tih završenih redova pomeraju se na ivice zida i to na mesta iste boje kao i pločice. Kada igrač uspe složiti čitav red na zidu u različitim bojama igra se završava i broje se bodovi. Bodovi se dobijaju za svaku postavljenu pločicu na zidu, te za nizove od 5 horizontalno i vertikalno složenih pločica, kao i za grupu od 5 pločica u istoj boji.

Pobjeđuje igrač sa najviše bodova.

Igra je bila apsolutni hit na sajmu društvenih igara u Essenu 2017. godine a sasvim je razumljivo zašto. Jednostavna, prelepa igra koja postaje sve bolja kako je više igrate i kako je igrate sa ljudima koji su je više igrali.

Karakteristike:
Hit na sajmu igara 2017.godine,
Igra je na srpskom jeziku,
Vreme trajanja igre od 30 do 45 minuta,
Uzrast: 8+ godina,
Broj igrača od 2 do 4.

Dodatne informacije

Težina 1,3 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Azul (SRB)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.