Azul (SRB)

Početak 5 Proizvod 5 Azul (SRB)

5.600,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Azul je društvena igra koja će vas prvo očarati dizajnom a sada je tu i na srpskom jeziku! Šarene pločice koje su inspirisane Maorskim mozaicima koji krase pojedini zgrade u Portugalu, su neverovatno dopadljive i lepe. Boje su upečatljive a sam kvalitet izrade igre je odličan. Kada pređete preko dizajna, Azul je apstraktna društvena igra u kojoj skupljate pločice različitih boja, postavljate ih na svoju tablu po određenom redosledu i na osnovu toga dobijate poene.

Kako se igra?

U Azulu igrači uzimaju pločice raznih boja posloženih na stolu. Igrači smeju uzeti samo pločice u istoj boji, a preostale stavljaju na sredinu stola, takođe mogu uzeti i pločice sa sredine stola u istoj boji. Te pločice potom stavljaju na jedan od 5 redova svoje igračke table.

U drugoj fazi igre pločice iz tih završenih redova pomeraju se na ivice zida i to na mesta iste boje kao i pločice. Kada igrač uspe složiti čitav red na zidu u različitim bojama igra se završava i broje se bodovi. Bodovi se dobijaju za svaku postavljenu pločicu na zidu, te za nizove od 5 horizontalno i vertikalno složenih pločica, kao i za grupu od 5 pločica u istoj boji.

Pobeđuje igrač sa najviše bodova.

Igra je bila apsolutni hit na sajmu društvenih igara u Essenu 2017. godine a sasvim je razumljivo zašto. Jednostavna, prelepa igra koja postaje sve bolja kako je više igrate i kako je igrate sa ljudima koji su je više igrali.

Napomena: u ponudi imamo i Azul Mini.

Karakteristike:

  • Trajanje partije: od 30 do 45 minuta,
  • Preporučeni uzrast: od 8,
  • Težina učenja: 2 od 5 (5 je veoma teško)
  • Broj igrača: od 2 do 4,
  • Pravila igre: srpski,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Azul (SRB)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledajte i nas …