Livada (Meadow) (SRP)

Početak 5 Proizvod 5 Livada (Meadow) (SRP)

5.000,00 RSD

Šifra proizvoda: 1278 Kategorije: , Oznake: ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica, IPS, žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Livada (Meadow) je prelepa društvena igra ukoliko volite Wingspan i igre na temu prirode onda je ovo prava igra za Vas. Livada je dom raznim vrstama insekata, ptica, životinja koje je nastanjuju ali i opasnih predatora i grabljivaca koji su ipak neophodni kako bi održali lanac ishrane i omogućili normalno funkcionisanje ekosistema, Vaš zadatak je da krenete u avanturu i proučite sve tajne koje se kriju u šarenolikim i nekad naizgled beživotnim pejzažima.

Društvena igra Livada (Meadow) je na srpskom jeziku i postavlja igrače u uloge posmatrača koji kreću u obilazak raznih predela sa ciljem da prikupe informacije o vrstama biljaka i životinja koje ih nastanjuju. Svaki igrač bira od kog predela će krenuti, a priroda koja je uskaldila život u tim predelima odredila je sve tajne koje ćete pronaći kako Vaša avantura bude napredovala.

Svi istraživači kreću sa jednog mesta sa ciljem da prikupe što više informacija o živim bićima i biljkama koje nastanjuju taj predeo.

Svaka vrsta o kojoj ste prikupili informacije predstavljena je kartom, vi treba da je uočite u pravo vreme i dodate u svoju kolekciju, budite obazrivi jer svaka vrsta može da nastani samo određeni predeo, jer ipak priroda nije predvidela leptire u pustinji! Kako Vaše istraživanje bude napredovalo prolazićete kroz razne predele livade, močvare, šume... U svim ovim predelima treba uočiti što više biljaka i životinja kako biste uspeli u nameri da budete najbolji istraživač i podebite ostale! Krenite u avanturu saznajte što više, ko zna možda usput naiđete i na divne ukrase koji će Vas podsećati na vaše pustolovine!

Nagrade i priznanja:
2022 Graf Ludo Best Family Game Graphics Nominee
2021 Gra Roku Prettiest Winner
2021 Gra Roku Family Game of the Year Nominee
2021 Golden Geek Medium Game of the Year Nominee
2021 Golden Geek Best Board Game Artwork & Presentation Nominee

Specifikacije
Jezik: Srpski
Broj igrača: od 2 do 4 igrača
Vreme trajanja partije: oko 60 do 90 minuta
Uzrast: od 10 godina pa na više
Težina igre: 2 od 5 (1 je veoma lagana, 5 veoma teška)
Zemlja uvoza: Kina
Zemlja porekla: Kina

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Livada (Meadow) (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *