Hanayama Cast Puzzle Rotor

Početak 5 Proizvod 5 Hanayama Cast Puzzle Rotor

1.500,00 RSD

Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Hanayama Cast Puzzle Rotor je model iz 2019. godine i spada u veoma teške mozgalice, težine nivoa 6. Moderan dizajn isprepletenih komada istog oblika podseća na amblem. Jedinstveno oblikovani komadi, zajedno sa brojnim rešenjima, čine ovu mozgalicu veoma interesantnu.

Dizajner Kioo Vong iz Hong Konga.

Mozgalica je težine 6. Napominjemo da je šestica najteža.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Sve modele možete pogledati klikom na Hanayama Cast Puzzle.

Karakteristike:
Težina: 6 nivo (veoma teška),
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Težina

Nivo 6

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hanayama Cast Puzzle Rotor“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.