Hanayama Cast Puzzle Padlock

Početak 5 Proizvod 5 Hanayama Cast Puzzle Padlock

1.500,00 RSD

Šifra proizvoda: 0485-24 Kategorije: ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Hanayama Cast Puzzle Padlock je težine 5. Teže je ovu mozgalicu vratiti u početni položaj. Godina proizvodnje tj.realizacije 2016. Koreanski dizajner Hoo Ahn imao je na umu katanac kojim se zaključava zauvek ukoliko ne uspete da rešite ovu mozgalicu. Ukoliko je rastavite, potrudite se da je ponovo satavite.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar....takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Sve modele možete pogledati klikom na Hanayama.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hanayama Cast Puzzle Padlock“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *