Početna » Proizvodi » Mozganje » Cast Puzzle Hanayama » Hanayama Cast Puzzle Padlock

Hanayama Cast Puzzle Padlock

1.399,00 дин.

Hanayama Cast Puzzle Padlock je težine 5. Teže je ovu mozgalicu vratiti u početni položaj. Godina proizvodnje tj.realizacije 2016. Koreanski dizajner …

LOKACIJE PRODAVNICA : MAPA.
DOSTAVA (cenovnik) besplatno za preko 3000 din.
SMS NARUČIVANJE (0603070523)

Šifra proizvoda: 0485-24 Kategorije: ,
 

Opis

Hanayama Cast Puzzle Padlock je težine 5. Teže je ovu mozgalicu vratiti u početni položaj. Godina proizvodnje tj.realizacije 2016. Koreanski dizajner Hoo Ahn imao je na umu katanac kojim se zaključava zauvek ukoliko ne uspete da rešite ovu mozgalicu. Ukoliko je rastavite, potrudite se da je ponovo satavite.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Sve modele možete pogledati klikom na Hanayama.

Dodatne informacije

Težina0.3 kg
Težina

Nivo 5

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Hanayama Cast Puzzle Padlock”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …